LINK op zoek naar Angel

LINK zoekt mannelijke hoofdrolspeler

 

Hallo Toneelliefhebbers.

We hebben een uitdaging voor iemand van jullie !!

 

Toneelgroep Link is op zoek naar een acteur tussen 20 en 40 jaar met spelervaring voor het hoofdpersonage van ons nieuwe stuk. Wij repeteren op donderdagavond in Oosterhout, in september hebben we een repetitieweekend en het laatste weekend van oktober en het eerste van november treden we op in de Bussel.

 

Wij zijn een zeer enthousiaste groep met ervaren spelers die altijd de grenzen van ons kunnen opzoeken. Nieuwsgierig? Belangstelling? Laat het weten!! 

 

Dat kan via contact op deze site of onze Facebookpagina


De rol Angel is van een integere man...Hij heeft een slechte relatie met zijn moeder, zij accepteert hem niet. Ook de wereld om hem heen tolereert hem niet, hij is immers "anders". Hij wordt in elkaar geslagen en sterft...

Tijdens het stuk gaat hij samen met een "engel" terug langs zijn leven...wat er gebeurt is en wie wat in zijn leven betekent hebben.

 

Uiteindelijk zorgt de Engel ervoor dat hij zonder enig schuldgevoel of angst kan "overstappen"

Het begint fully Drag en hij wordt langzaam steeds meer een pure vorm...van zichzelf...hij heeft al die poespas niet nodig om zichzelf te zijn...hij is het al...

 

LINK schrijft dit stuk zelf, op basis van een concept en verhaallijn krijgt het stuk nu snel vorm. Al improviserend en spelend vullen we het in, zodat het echt van ons allemaal is. Dus inclusief van JOU!!!, Wie je ook bent. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0