Wie of wat is LINK ?

Toneelgroep LINK uit Oosterhout (NB) is niet ‘zo maar' een amateurtoneelgezelschap. Wij zijn weliswaar een relatief kleine toneelvereniging, maar dit compenseren wij met een overdosis enthousiasme in combinatie met een bovengemiddelde ambitie. Het resultaat van deze bijzondere mix is ieder jaar in november te zien.

Wat voor stukken speelt LINK?

LINK schroomt niet om een uitdaging aan te gaan en pittige stukken op te pakken. En we hebben in de loop van ons bestaan dan ook al een indrukwekkende lijst met stukken op de planken gezet.

 

Om een goed ID te krijgen van wat LINK zoals speelt is het waarschijnlijk het beste om eens te kijken op ons archief.

Ons repertoire spreekt boekdelen.Naast de productie

Naast de grote productie krijgt LINK wel eens de vragen om andere dingen te doen, evenementen wat meer kleur te geven.

 

Zo is LINK al te bewonderen geweest bij:

  • Jaarmarkt in Den Hout (meerdere keren)
  • Parkfeest
  • Culinaire voettocht van de VVV
  • Aantal Bruiloften
  • TV programma's en Commercials

Dit zijn geen verplichtingen is puur op vrijwillige basis. Als de mogelijkheid zich voor doet, dan kijken we elke keer weer wie het wel ziet zitten.

Wat doet LINK?

In ieder geval lekker serieus bezig zijn met onze hobby !!

De grote productie elk jaar in November staat centraal, daar laten we zien waar we het hele jaar mee bezig zijn geweest.

Achter de coulissen

Een voorstelling valt en staat met de productie er om heen. Decor, kleding, licht geluid etc... En LINK is niet bang om ambitieus te zijn op deze vlakken.

 

Daarom zijn mensen die juist graag bezig zijn met alles om het spel heen, zonder zelf op het podium te hoeven staan ook heel erg welkom. LINK begrijpt hoe belangrijk de "Crew" is.
Als je interesse hebt, vul dan het contactformulier in zodat we een afspraak kunnen maken wanneer je kunt komen kijken en kennismaken. Wie weet tot ziens!