Ook bij LINK?

Moet je auditie doen ?

Nee, dit is onder meer zo uniek aan LINK: wij kijken over en weer of het klikt. Eerst maken we kennis en kijken in de eerste weken "hoe het loopt" tijdens de repetities. Vervolgens beslissen wij in overleg of je lid wilt en kunt worden.

Krijg je een rol ?

De leescommissie en regisseur zoeken aan het begin van het seizoen in overleg een stuk uit dat zo goed mogelijk aansluit bij het aantal spelers dat we hebben. In de paar weken daarna wordt de rolverdeling bepaald door de regisseur. Heel soms krijg je geen rol, maar meestal wel. LINK is een complete toneelvereniging: Ook al speel je een jaar niet, je hulp kunnen wij altijd goed gebruiken.

Wanneer repeteren we ?

Wij repeteren iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.30u . Tevens vragen wij de spelers om op tijd aanwezig te zijn, zodat wij op tijd kunnen beginnen.

Waar Repeteren we?

Pannehoef Podium voor Passie
Wilhelminalaan 57-59

4905 AT  Ooserhout


Wat kost het ?

€ 12,- per maand.
Daarnaast hebben we - meestal in het laatste weekend van september - een toneelweekend dat jaarlijks € 50,- kost. In dit weekend zetten we de puntjes op de "i" in aanloop naar onze voorstellingenreeks in november. Dit weekend is min of meer verplicht voor alle spelers om zo goed op elkaar ingespeeld te raken
.

Belangrijke Mededeling!

Voor ondersteunende activiteiten blijven wij op zoek naar zowel vrouwelijke als mannelijke belangstellenden. Denk bij ondersteuning aan zaken als PR, kleding, decorbouw, techniek, sponsorwerving en dergelijke. LINK is altijd op zoek naar handige en creatieve enthousiastelingen die ons kunnen ondersteunen op allerlei gebieden

En nu?

Als je interesse hebt, vul dan het contactformulier in zodat we een afspraak kunnen maken wanneer je kunt komen kijken en kennismaken. Wie weet tot ziens!