2022 - Gouwe handjes


Informatie

Titel: Gouwe handjes

Regie: Carla de Goeij

Auteur: Haye van der Heyden


Crew

Decor 

Techniek : Bas de Wit

Kleding

Grime

HaarIrene Niec

PRRenate Aarts, Fedde Bakker, Elly de Graaf

WebsiteHeleen Rolaff

Poster

Poster Fotograaf 

 Opvoeringen & Kaarten


De voorstellingen zullen opgevoerd worden in Cultureel centrum De Pannehoef in Oosterhout.

 

De voorstellingsdata zijn vastgesteld op:

- vrijdag    20 mei 2022 - avondvoorstelling

- zaterdag 21 mei 2022 - matinee en avondvoorstelling


Samenvatting

 Volgt nog

 

 


Achtergrond

Haye van der Heyden, de auteur van dit stuk, is een Nederlandse regisseur, acteur, cabaretier, presentator, zanger en schrijver van toneelstukken, televisieseries en boeken (waaronder kinderboeken). Zijn theatercarrière begon bij De film van Ome Willem, waarin hij werkte als clown en basgitarist. Daarna richtte hij het cabaretgezelschap Purper op, waar hij de eerste vijf jaar aan bleef verbonden. Later ging hij zich meer bezighouden met het schrijven van toneelstukken en ook televisieseries waaronder In de Vlaamsche pot, Kees & Co, Kinderen geen bezwaar, Divorce, Familie Kruys en Baantjer. Voor laatstgenoemde serie schreef hij onder zijn pseudoniem Pieke Daalders. Met zijn toneelwerk heeft Van der Heyden enkele onderscheidingen gekregen. Zo kreeg hij in 1980 de Visser-Neerlandiaprijs voor Drie jongens, drie meisjes en in 1989 voor Jaloezieën. In 1991 kreeg hij voor Jaloezieën ook nog de Johan Kaartprijs. In 2002 won hij de Visser-Neerlandiaprijs nogmaals voor het stuk Gouwe Handjes dat later twee seizoenen gespeeld werd door John Kraaijkamp.

 


CASTRegisseur : Carla de Goeij

Mijn naam is Carla de Goeij, ik ben 61 jaar en ik heb een passie voor theater maken. Ik heb zelf 25 jaar gespeeld en nu zit ik al bijna 25 jaar aan de regie kant. Ik heb een opleiding gedaan in Hilversum en Rotterdam. Ik heb veel stukken “boven de rivieren”  mogen regisseren. Waaronder een aantal klassiekers, De Jantjes en Anatevka. Ook een gekke klucht is mij niet geheel vreemd.

 

En nu dan bij deze leuke theatergroep. En dit enorm leuke stuk. Het is altijd een uitdaging om weer bij een club mensen die elkaar zo goed kennen als nieuwkomer te starten. Ik moet zeggen dat ik me voel als in een warm bad. Ik voel me erg thuis en zeer welkom. We gaan er een mooie voorstelling van maken.

 

 


Foto's Voorstellingen

Repetitie Fotos


Teasers / Video

Teaser Montage en Editing : Pim van GastelRecensies en Publicaties


Met dank aan

Toneelgroep LINK bedankt voor de bijdrage aan deze productie: